Снимка: Flickr
fallback

Какво най-много дразни шофьорите? Според участниците в проучване на сайт за отдаване на автомобили под наем в Западна Европа, най-досадната случка на пътя е когато една кола паркира на място, достатъчно за две.

Допитването се провежда сред 5000 шофьори, сред които жени и мъже на възраст от 18 до 55 г. 

Други фактори, които изнервят шофьорите са предизвиква карането в крайна лява лента, преминаването от лента в лента без видима причина, отказът да се пропускат автомобили със специално предназначение, използването на клаксона без причина, карането с висока скорост, както и силната музика с отворени на автомобила прозорци.

Това са основните, но не всички фактори, които най-много дразнят шофьорите.

Какво още лази по нервите на шофьорите четете на сайта на Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

емигранта

преди 4 години

До Анонимен 12((браво мойто момче,кеф,златен талон ,браво ,и аз съм на вънка от много години,имам диамантен талон и повече от 2 000 000 км.изминати и отдавна съм забравил да се дразня,ама да те питам нещо,ти от кой бряг си ,от отсрещния ли ,че нещо ми мирише ,на джендърия нещо ,а,я кажи пиленце?!?!

20

психо

преди 4 години

До Анонимен Много си серт бе,кеф ти е да налиташ на бой ли???Ами ако се случи да си кръстосаме пътищата дали няма да се изнесеш за отрицателно време от терена ,а,такива като теб ги разнасям като куцо пиле скапан домат от пътя!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Рисковото комплексарско шофиране дразни най- много.Много народ зорлем си проси боя.

fallback