Продукти:
- 4 броя пилешки гърди, може и бутчета
- кашкавал за поръсване или друго сирене около 200 г
- 2-3 консерви нарязани домати на кубчета
- 1 с.л. зехтин
- 1 голяма глава лук
- 4 скилидки чесън
- 1 ч.л. сушен риган
- няколко стръка нарязан магданоз
- сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете лука и чесъна. В подходяща тава за печене ги комбинирайте с доматите, подправките и разбъркайте добре. Подредете месото, което предварително сте овкусили със сол и черен пипер. Капнете върху всяко парче по няколко капки зехтин и го сложете да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 35-40 минути. След това поръсете върху него настърганото сирене и когато се разтопи добре и хване златиста коричка може да сервирате.
Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
Коментари Напиши коментар