Снимка: iStock
fallback

Продукти:

300 г печено пилешко месо
1-2 броя авокадо
3 големи домата, може да ползвате и чери доматки
1 малка консерва изплакната и отцедена царевица
1 малка глава червен лук
За дресинга:
3 с.л.зехтин
сокът на 1/2 лимон
1 люта чушка нарязана на ситно
наситнен магданоз
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Нарежете или накъсайте месото като за салата. Сложете го в купа и прибавете към него нарязаните авокадо, лук, домати и царевицата. Комбинирайте всички съставки за дресинга, овкусете салатата и сервирайте.

Още рецепти можете да видите в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback