Madame Figaro
fallback

„Не знам за съдбата, но съм сигурна, че съм в преход – едно завръщане към дома, към себе си. Истината е, че бях малко изгубена. Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад и в процеса на раздялата“. Това заявява Анджелина Джоли в интервю за списание Madame Figaro. 

 
Малко след официалното представяне на филма „Maleficent: Mistress of Evil“, звездата говори откровено за майчинството и живота без Брад Пит.
 
Холивудската актриса, която се появи на корицата на изданието, е заснела провокативна фотосесия. Кадрите са направени от фотографа Емануел Любецки, за най-новата кампания на Guerlain.
 
Анджелина признава, че била съсипана след раздялата с мъжа си и не можела да се познае.
 
„Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо, че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив. Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си“, обяснява тя.
 
По думите на актрисата, дълго време след развода, тя не можела да излезе от омагьосания кръг, в който е попаднала. Сега вече осъзнала, че е настъпил идеалният момент за промяна.
 
Още за промяната в живота й, както и новата фотосесия, ще намерите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

до "жена"

преди 4 години

*** жено,ти как си се пояявила на този свят?Вероятно *** е мислила като теб?Ти си доказателството,че християнката,оставена без контрол,е готова да унищожи нашата християнска цивилизация.Да,върху жените винаги е имало контрол,и затова са се раждали достатъчно деца.От половин век ви оставихме на самотек,и резултата е ясен.Това е реалността.Ако не раждате от нас,ще раждате от онези ***,които идват от изток.Но тогава няма да има свобода,кариера,и сексуален разврат.

15

Съвременник

преди 4 години

Винаги си била изгубена.

14

анонимен

преди 4 години

ЖАЛКО, ЧЕ НАВРЕМЕТО РАЗРУШИ БРАКА НА БРАД С АНИСТАН. ТЯ ПОНЕ БЕ СВЯСТНА ЖЕНА. ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО. ЗА ТОВА БЕ ВИНОВЕН САМО БРАД И СЕГА ПЛАЩА ЗА ТОВА.

fallback