Снимка: iStock
fallback

Продукти:

4 броя авокадо, нарязани на половина и издълбани
2 броя сварени пилешки гърди, настъргани
300 г крема сирене
¼ чаша нарязани домати
¼ чаена лъжица сол
¼ чаена лъжица черен пипер
1 щипка лют червен пипер
½ чаша настърган пармезан
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Издълбайте авокадото и нарежете сърцевината. Подредете 8-те половини в тава за печене. Сърцевината смесете с пилешкото, крема сиренето, нарязаните домати, солта, пипера, лютия пипер. Разбъркайте добре, за да се смесят. Напълнете всяка половинка авокадо с плънката. Покрийте добре с пармезан. Печете в загрятата фурна до златисто.

Още вкусни рецепти можете да видите в рубриката за готварство на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 4 години

Не е ли по-логично обратното - пилето да е пълнено с авокадо?

1

venix

преди 4 години

Развалили сте хубавото авокадо с някаква мършa... :(

fallback