Снимка: IStockphoto

От 3 октомври Плутон вече излиза от ретроградната си фаза. В следващите няколко дни едни ще й се противопоставят, а други ще се оставят на течението ѝ.

Много зодии ще преминат през големи трансформации, като Скорпионите, които са ръководени от планетата, ще се справят с тях най-лесно. Най-тежко ще е за родените след 9 януари и хората, които са с асцендент Козирог.

След като вече ви представихме какво да очакват първите шест зодии от хороскопа след като Плутон стане директен, ето и останалите:

Дева

След разочарованията, ще научите какво е истинската любов. Сега е идеалното време да творите и да събудите потисканите до момента заложби. Бъдете по-уверени в себе си и покажете таланта си на другите.

Везни

След ретроградната фаза на Плутон ще имате възможност да размишлявате за семейните връзки. Прекъснете взаимоотношенията с хора, които искат да контролират живота ви.

Скорпион

Не задържайте в себе си онова, което мислите. Само трупате негативна енергия. Сега е моментът да наложите вашата дума и да накарате другите да ви чуят. Ще ви олекне.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase