Снимка: БТА, архив
fallback

Лидерът на "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров обяви програма, с която ще се бори за гласовете на избирателите на местния вот.

Първа точка в нея е забрана на провеждането на гей-паради в столицата. "Бидейки кмет, аз ще ги забраня категорично. Няма да се случват в София", каза той.

Планът "Сидеров" предвижда още намаляване на цената и допълнителни безплатни часове за синята и зелената зона, както и край на вдигането на коли с паяк и поставянето на скоби.

Той смята да осигури и безплатен транспорт за всички пенсионери, инвалиди и ученици.

Сидеров ще въведе и субсидиране от общината на сметките за парно на многодетни семейства и пенсионери, така че да намалеят до 3 пъти, съобщиха от пресцентъра на партията му.

Кандидатът за кмет предвижда да прекрати "договорите за стотици милиони с частни фирми за ремонти и почистване" и да създаде общинска фирма за чистота. Сидеров смята да прекрати и концесията със "Софийска вода".

Той ще изготви план за регулация на ромските махали и предвижда създаването на специална дирекция за интеграция на ромите.

"Още със сядането в кметското кресло лидерът на "Атака" ще създаде истинска общинска полиция, която да ликвидира кражбите по домовете и наркодилърите край училищата", пише още в плана "Сидеров".

Ще бъде направена ревизия на бюджета и правилното му разпределяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 4 години

Против

44

Анонимен

преди 4 години

Аз против

43

Анонимен

преди 4 години

Аз против

fallback