Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 чаша пресен босилек
½ чаша зехтин екстра върджин
3 супени лъжици кедрови ядки
5 чаени лъжици настърган пармезан
2 скилидки чесън
½ чаена лъжица сол
 
Приготвяне:
 
Смесете всички съставки в блендер и ги пасирайте до получаването на гладка смес. Можете да направите същото и с пасатор.
 
Още вкусни рецепти можете да видите в рубриката за готварство на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 години

Казва се "песто дженовезе" и всяка година си го правя, ако имам достатъчно босилек в градината. Може кашу вместо кедрови ядки, че са 80 лв килото.

fallback