fallback

Кристиано Роналдо не успя да сдържи сълзите си, когато журналистът Пиърс Морган му показа видео на баща му. Оказва се, че футболистът никога не е виждал клипа, в който Жозе Динис Авейро казва, колко се гордее с постиженията на сина си преди "Евро 2004“ в Португалия.

"Той така и не разбра колко велик си станал, нали?“, пита Морган плачещия Роналдо. Баща му умира едва на 52 години през 2005 година, когато черният му дроб отказва. Той е бивш военен, който посяга към чашката.

"Той не видя нищо, не видя, че съм номер 1, не видя как получавам награди, не видя какъв съм станал, казва Роналдо. - Семейството ми видя, майка ми, братята ми, дори моят най-голям син видя, но баща ми, той не видя нищо. Това беше...той умря млад.“

Футболистът споделя, че „не е познавал баща си на 100%“, тъй като той бил алкохолик и трудно се провеждало нормален разговор с него.

Пиърс Морган засегна и друга, тежка за Роналдо, тема – обвиненията в сексуален тормоз. Футболистът сподели, че се е чувствал засрамен и отбягвал гледането на телевизия, особено с децата си.

"В деня, когато новината се появи, бях у дома с приятелката си. Пуснах телевизора, за да видя новините. Изведнъж започнаха да  говорят, че Кристиано Роналдо е направил това и онова. Чух, че децата започнаха да слизат по стълбите и трябваше да сменя канала, защото ме беше срам. Почувствах се засрамен. Просто смених канала, за да не види Кристиано Джуниър, че баща му е злодей“, споделя Роналдо.

За приятелката си Джорджина, той казва, че е "любовта на живота му": "Отворих сърцето си за нея и тя за мен."

Цялото интервю на Пиърс Морган с футболната звезда ще бъде излъчено утре. То ще е дълго близо един час.
 

‘He doesn’t see me receive awards.’

In an emotional interview, @Cristiano breaks down in tears over the loss of his late father and the fact that he never got to witness his son's success.

Watch the full interview on @ITV on Tuesday at 9pm.@piersmorgan | #GMB pic.twitter.com/LybbJn31VR

— Good Morning Britain (@GMB) 16 септември 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ВЕЛИК

18

запознат

преди 4 години

До АнонименМоже да е било така, но сега не е! Я елате да видите какво става в спортове в които има пари в Европа като футбол, тенис на корт, баскетбол, ски.. Това са спортове за високата средна класа и за богатите! Отдавна отмина времето бедните да правят нещо и да успяват..

17

анонимен

преди 4 години

И тоя го купиха феминистите.Почна да реве и да се прави на жертва в медиите.Бракува се и стана за посмешище със смешния си плач.

fallback