Pixabay
fallback

Марс и Слънцето ще са в противовес на Нептун и Юпитер през септември, тази композиция предвещава сериозни събития в живота на всеки.

Противоречията ще се засилят, конкуренцията ще се засили, измамата ще се превърне в по-ценна валута от истината, грешките ще бъдат представени като победа, а завесата на самозаблудата няма да позволи на повечето хора да видят реалната ситуация. Няма да липсват и конфронтации.

Всички знаци трябва да бъдат внимателни, да контролират желанията си и, ако е възможно, да не започват сериозни промени - първите две декади на месеца ще бъдат особено неблагоприятни за всякакви начинания. Спокойно сърце, бистра глава и щипка скептицизъм са най-добрата тактика на този септември.

Овен

Този септември рискувате да се сблъскате с интриги, скандали и агресия от тези, които зависят от вас или са ви подчинени. 

Спокойствието и строгостта, обикновено помагащи в такава ситуация, само ще провокират развитието на конфликта. Месецът е лошо време за започване на нова романтична връзка, но пък е най-добрият период за късане на стари - гневът, който ще бъде ваш спътник през значителна част от септември, ще ви спести сантименталните съжаления.

Рискът от проблеми със сърдечно-съдовата система е леко повишен, така че не забравяйте да почивате, да правите лежерни разходки. Важни ще бъдат добрия сън и храна.

Телец

Самодисциплината ще ви помогне да решавате всеки един проблем. Творческите хора ще са във възход - въображението ще работи на "шеста скорост", оригиналните идеи ще идват една след друга. Опитайте се да избягвате да пътувате през втората половина на месеца, емоциите със сигурност няма да са много приятни.

Близнаци

През първите десет дни на септември Близнаците могат да станат жертва на измама. Но трябва да се страхувате не само от гениални мошеници, но и от собственото си желание за самозаблуда.

Важните решения вземете през втората половина на месеца. Бъдете особено внимателни с нови приятели и се въздържайте от участие в на пръв поглед печеливши и надеждни проекти.

Ако е възможно, откажете медицинските процедури поне до края на втората декада на септември и не бъдете мързеливи да проверите двукратно всички диагнози, поставени от различни лекари.

Рак

Представителите на този знак през септември има вероятност да се сблъскат с измамата и ненадеждността на партньорите във всяка област. Опитайте се да не се доверявате на други хора за важни неща, които можете да направите сами. От друга страна претегляйте внимателно всичко, защото може неправилно да оцените дадена ситуация. 

Пътуванията - колкото повече и по-дълго, толкова по-добре. Това е идеалното решение за септември.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback