Снимка: Facebook
fallback

Германчето на осем години, което в началото на седмицата подкара автомобила на майка си на магистрала, повтори номера, като вдигна още по-висока скорост - 180 км/ч, съобщи Асошиейтед прес.

Първия път момчето се размина само с кастрене, но сега ще трябва да ходи на консултации с психолог.

Момчето е взело ключовете от автомобила "Фолксваген Голф" към полунощ и е тръгнало по магистралата от Зост към Дортмунд, който е на около 50 км.

Oще по темата

Друг шофьор съобщил на полицията, че дете кара с висока скорост в града, като "червените светофари и пътните знаци никак не го интересуват".

Докато полицаите търсели автомобила, момчето излязло от града и се блъснало в камион на паркинг. Ранени няма, но голфът е в окаяно състояние.

При предишното бягство на момчето сигнал подаде майка му. Тогава то се беше стреснало от развитата скорост и беше спряло на паркинг. Майка му обясни, че то редовно кара картинг и преди време е шофирало лек автомобил в частна собственост.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

КАТ Сунгурларе

преди 4 години

Добрата репутация на Германия проби дъното на блатото, след като в предишната новина за същия ***, писахте, че няма да бъдат повдигани обвнинения на родителите. В една нормална държава щяха да отнемат детето от родителите му.

16

Анонимен

преди 4 години

Майка му да не е одила на почивка у Перник?

15

Нали сме християни?

преди 4 години

В Библията е казано, че който щади пръчката, не щади чадото си.Психолозите ли знаят повече или Господ?Нас, поколението 1970-1980 г. никой не ни е бил. Но ни шамаросваха винаги, когато не разбирахме от дума. Иначе не става.

fallback