Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Мартин Трифонов, основният заподозрян за убийството на 7-годишната Кристин в сливенското село Сотиря, е признал вината си пред назначения му служебен адвокат.

Това се е случило в болницата в Сливен, където 21-годишният Мартин се намира в момента, след като бе ранен при ареста му, съобщава bTV.

Мартин Трифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението. Заявил, че осъзнава какво е направил, че съжалява.

Oще по темата
Той изтъкнал, че по време на престъплението бил пиян – първо пил ракия, после бира.

Всичко, което заподозреният е разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението.

Според неговия служебния защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъпления могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието.

Понеделник ще е ден на траур в община Сливен заради убийството на 7-годишното дете.

Прокуратурата вчера повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 4 години

До НЯМА БОГ"Ей в такива моменти казвам Няма Бог. Как може някой да твърди,че за всичко си имало причина? С какво е било виновно едно дете на 7 години да заслужи тази участ?Ако някой има отговор, да каже."Всичко има смисъл, но не винаги се вижда веднага или на пръв поглед. Понякога е необходима мъчителна и скъпа жертва, за да се случи положителна промяна. Христос също е страдал, за да даде по-късно утеха на милиони християни

73

Е

преди 4 години

ЕС забранява смъртната присъда. Но поне да върнем доживотна без право на замяна и предсрочно освобождаване за убийци, педофили и изнасилвачи, за нас би било добре като държава. А не някакви смешни присъди, дето даже и тях не излежават до края заради предсрочното освобождаване на основание "разкаях се бе, вие да видите, ей на, разкаях се". Подобни меки наказания за убийци, педофили и изнасилвачи са СРАМ за България.

72

asdf

преди 4 години

Смърт.

fallback