Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Нели Петкова описва любовните маневри в новия си летен хит - "Sober". Певицата представи парчето си за пръв път пред публиката във Варна.

"Не е типичното латино, но има такава нотка. Много добре се възприе. Люси Иларионов е режисьор, аз участвах дейно в написването на сценария. Съавтор съм и на текста. Исках да пресъздам във видеото това, което съм усетила при написването на текста", сподели Нели Петкова.

Тя отново работи с известния носител на музикалната награда "Грами" Дейвид Харис.

"Той спечели тази година "Грами" за най-добър R'n'B албум. Не само, че продължаваме, а имаме още 5 парчета, предстои да ги представя. Вече си се заформи като албумче", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

В новата ѝ песен се разказва за момиче, попаднало в любовен триъгълник. Всички участници в клип пък са приятели на Нели Петкова.

Изпълнителката призна, че ѝ се иска да има повече време за почивка, но в същото време има много енергия да твори. Тя разкри, че подготвя още едно ново парче, този път на български, което ще пусне през септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Виктор Калев+*** Петкова =прекрасната песен "Тук до мен".Могат да се прявят и такива хубави български песни,жалко е че са единици.

2

Щутгарт

преди 4 години

Летен хит хахахахахахахахаха то държава нямате , а музика съвсем !

1

Анонимен

преди 4 години

Тая пък коя е?

fallback