fallback

Млад мъж се оплака от служители на охранителна фирма, които са се държали грубо, след което са го следили с автобомила си. От охранителната фирма отричат това да е вярно.

Малко след полунощ Росен Шарков и негов приятел са блокирани пред магазин в столичния квартал "Лозенец". Автомобил на охранителна фирма е паркирал пред тяхната кола.

"Аз ги помолих най-учтиво да преместят джипа. След поредния им отказ, защото трябвало да си изпушат цигарата, им казах, че бързам. Качих се в автомобила, те ме напсуваха, наплюха ме", разказа Росен пред Bulgaria ON AIR.

От охранителната фирма отричат да е имало плюене.

"Нашите служители ще бъдат наказани, ако са влезли в някаква вербална война с човека. По техни думи е имало провокативно поведение, те не е трябвало да отговарят на това поведение", посочи Антон Великов от "Делта Гард" .

Управителят на охранителната фирма се е свързал с Росен и въпреки че отрича голяма част от неговата версия, му обещал извинение.

Въпреки това потърпевшият, който е наскоро дипломирал се юрист, ще пусне жалба до наказателното отделение на Софийския районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

до 44

преди 4 години

Какво тренират тези бурета бе брат.

100

до 72

преди 4 години

И кои са Делта Гард бе интернет отворко. Лично съм виждал как техните "мутри" като стане напечена работа първи бягат като девици. Единствено са големи когато са няколко срещу един

99

Анонимен

преди 4 години

Борн..ГОЛЯМИ И МНОГО ГЛУПАВИ,ТЕЗИ ГАРДОВЕ СА СЪЗДАДЕНИ ДА БЛАШАТ ТЕЗИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ,КАТО МАЛКИ ДЕЦА,И БАБИЧКИ НА КОЙТО ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.НИЩО МЪЖКО,ГОЛЯМ НО ПРАЗЕН,ГЛЕДАТ СТРАШНО,И СА ОМРЕЛИ ОД ГЛАД.

fallback