Pixabay

По-малко от един ден ни дели от началото на август. От 23 юли до 22-ро число на новия месец властва не кой да е, а царят на животните – Лъв. Освен, че в следващите няколко седмици ще бъде най-благоприятното време за представителите на тази зодия, Венера попада в нея.

Навлизането на планетата в Лъв стана на 28 юли. Тя ще остане в това положение чак до 21 август, като ще промени доста ежедневието на някои от нас, защото ще ни настрои на любовна вълна. Онези, които търсят сродната си душа, ще имат съдбовни срещи и пърхащи пеперуди в стомаха, докато обвързаните ще преоткрият романтиката и подобрят отношенията си с любимия човек.

Според астролозите, родените под различни знаци от зодиака просто трябва да се отпуснат и да не се притесняват от летните флиртове. Причината е, че периодът е благоприятен за превръщането им в нещо по-сериозно от секс за една нощ.

Венера се свързва с Афродита – богинята на любовта и красотата. Тя омайвала всички с чара си и разпалвала страстта в тях. Не вменява чувство за дълг. Или казано по-просто – до 21 август може да му отпуснете края. Флиртувайте на воля и предизвиквайте себе си и своята половинка с неща, които до момента не сте правили.

Освен хармонията във връзката, която сме търсили, попадането на планетата в Лъв ще ни донесе и повече вдъхновение. Това важи най-вече за зодиите, които са по-креативни, но и за онези, които до момента са мислили, че са с две леви ръце. Въобще, любовта така ще ни замае, ще преоткрием неподозирани за нас заложби.

Неслучайно девизът на Венера е „Аз искам това, което ти искаш!“. Каквото и да правите, оставете тревогите и се наслаждавайте на малките моменти.

Какво да очакват отделните зодии, когато Венера попадне в Лъв, четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase