Снимка: Булфото
fallback

Буги Барабата почти никога не закъснявал или отсъствал непредвидено от работа. До по-миналата седмица, когато е приет спешно в болница. Няколко дни по-късно почива.

Oще по темата

Марио Събев влиза за операция на тумор на дебелото черво, съобщават от WeRock.bg. Преди това, разбира се, се обажда да съобщи на колегите си. Всико преминава успешно. Музикантът дори е в съзнание след интервенцията. Но няколко дни по-късно, в нощта на събота срещу неделя, той издъхва в столична болница.

Преди смъртта си легендарния Буги е работил по нов албум на групата си, който вероятно колегите му от бандата ще издадат в чест на приятеля си. Планираното заглавие на творбата е "Край на залаганията".

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 4 години

До 43Туморът на дебелото черво е рак! Обаче най вероятно е направил постоперативна емболия. Операциите са успешни, но винаги има опастност от емболия. Мозъчна,белодробна или сърдечна водят до смърт. За това трябва да се приема хепарин!

47

Гаден Мрънкач

преди 4 години

Истината е, че Бойко не обича блуса. Той дори не знае, какво е това "блус". Бойко бичи "Батальона се строява" и Ивана;))) Затва нема фючър за никой от нас.

46

ПроСоТо

преди 4 години

До Гостенинех ама и ти!....Как ще си купи 500 дка гори шефа на поликлиниката,как ще се обзаведе с апартаменти в Испания,или другаде,ако "33" оприпка до чакръкчията?..сакън,холан!...................................Да си ЛЕКАР е ПРИЗВАНИЕ!!!!!...НЕ БИЗНЕС!!!..разбира се,в някоя друга Вселена....В нашата "лекар"=на "най-обикновен търгаш"..Е,ИМА доста ИСКРЕНИ медици,лично аз познавам такива..Но "КЛЮЧОВИТЕ ФИГУРИ" са си просто ТЪРГАШИ!!Търгуват с най-ценното за човека-здравето му.лошо

fallback