Pixabay

От 7 до 31 юли Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза. Планетата, която се свързва с общуването между хората, ще внесе известен хаос в живота ни. На едни тя ще се отрази добре, докато за други периодът няма да е особено успешен. 

На 19 юли планетата се връща в знака Рак, което може да промени плановете на много от нас. Затова астролозите съветват до края на новия месец да не предприемаме нови начинания и не взимаме важни решения, защото ни очакват неуспехи. 

Вижте как Ретроградният Меркурий ще се отрази на представителите на различните зодии: 

Овен (21 март - 19 април)

Родените под този знак, че се почувстват лениви през периода. Те ще се изкушат да пренесат отговорностите си на някой друг в офиса. Избягвайте да поемате задачи, които не може да изпълните.  

Положението на Марс във вашия пети дом ще ви накара да се отдадете на летни приключения и загърбите плановете си. Въпреки, че сезонът предразполага към забавления, внимавайте да не се разсеете прекалено. 

Телец (20 април - 20 май)

Хората от тази зодия ще за здраво стъпили на земята. Много фактори ще се опитат да ви изкарат от равновесие, но вие ще съумеете да се справите и накрая на ретроградния период ще се похвалите с успехи. 

Не приемайте твърде лично промените. Въпреки всичко, вие няма да усетите чак толкова негативния аспект на Меркурий. 

Близнаци (21 май - 20 юни)

Спрете да бъдете потайни и разкрийте мислите и чувствата си този месец.Вашата планета Марс, както и Меркуий, са в знака Лъв. Това означава, че ще ви дадат възможност да кажете мнението си по въпроси, което до момента сте премълчавали. 

Още за ретроградния Меркурий и действието му върху зодиите, четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase