Кадър: DHA
fallback

Дете, падащо от втория етаж, беше спасено от случаен минувач в Турция.

На кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, се вижда как 2-годишното момиченце пада от прозореца на дома си в Истанбул.

За щастие, в точния момент на мястото се озовава 17-годишен алжирски имигрант, който работи на същата улица и вижда какво ще стане. Той застава под прозореца и успяха да хване детето. И двамата се разминават без сериозни наранявания, предаде DHA.

Според турската полиция, момиченцето е стигнало прозореца, докато майка му готвела в кухнята.

След инцидента майката е отишла да вземе детето си, а бащата е наградил спасителя с 200 лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

Може и да греша,но това изглежда подготвено предварително,той очаква падането,дори дава знак с глава да го пуснат кимвайки надолу с главата си.Защо го правят,един Господ знае,но изглежда подготвено.

18

179

преди 4 години

Браво на човека

17

Ani

преди 4 години

чела съм че шанса да падне точно в ръцете е много малък, и вероятността да се изпусне или потроши ръцете е голям заради ускорението то е като камък, чела съм за убити минувачи точно от падащ човек, има в интернет. В случая това е невероятен късмет за всички, не се фокусирайте в парите, ако има някой цял живот да ти е искрено благодарен това е най-голямата награда, че някой винаги те споменава с добро, защото неблагодарността дори вътре в семейството убива света.

fallback