Продукти:
- 4 яйца
- 1 супена лъжица прясно мляко
- ½ чаена лъжица сол или на вкус
- ½ чаена лъжица черен пипер или на вкус
- ¼ чаша козе сирене, натрошено
- 1 супена лъжица пресен лук, нарязан
- 1 супена лъжица масло
- 2 червени чушки, нарязани
Приготвяне:
Разбъркайте яйцата. Добавете към тях млякото, солта, пипера. Разбъркайте отново. Прибавете натрошеното сирене и лука. Разтопете маслото в тиган на средна към висока температура. Излейте яйчената смес. Разбърквайте постоянно за около 5-6 минути. Сервирайте върху канапе от хляб или брускета.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
1
хич ва няма
преди 4 годиниЗа да направите нещо уж да е повече и почвате да си измисляте и усложнявате абсолютно без смислено и ненужно само и само да докажете нещо ,че е повече от обикновени пържени бъркани яица с лучец и червена чушка , ако може и да печена и обелена -- та точно козе сирене та сложете и малко филе та масло та домашно да е сиренето и яйцата па ако може и да са от пъдпъдък...един фасул прос не можете да сготвите като бабите си ама на италианска и мексиканска кухня се отворихте ,морски специалитети и