Снимка: iStock

Продукти:

  • 4 яйца
  • 1 супена лъжица прясно мляко
  • ½ чаена лъжица сол или на вкус
  • ½ чаена лъжица черен пипер или на вкус
  • ¼ чаша козе сирене, натрошено
  • 1 супена лъжица пресен лук, нарязан
  • 1 супена лъжица масло
  • 2 червени чушки, нарязани
Приготвяне:
 
Разбъркайте яйцата. Добавете към тях млякото, солта, пипера. Разбъркайте отново. Прибавете натрошеното сирене и лука. Разтопете маслото в тиган на средна към висока температура. Излейте яйчената смес. Разбърквайте постоянно за около 5-6 минути. Сервирайте върху канапе от хляб или брускета.

Още рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase