Pixabay
fallback

Страхът от интимност е може би една от причините, поради които много хора не отварят сърцето си и трудно влизат във връзки. В повечето случаи се страхуват да станат уязвими, затова спират емоцията. Или пренасят проблемите от предишните връзки в новата и с тях товарят партньорите си, което е несправедливо.

От гледна точка на астрологията, има основателна причина да смятаме, че някои хора са малко по-лоши от други, когато става дума за любов. Мнозина могат да правят секс, с любовта обаче някои се сблъскват с проблеми.

Кои са 3-те зодии, които не ги бива особено във връзките?

Стрелец

Те са страхотни в даването на любов, но не особено в поддържането на връзка. Любовта на Стрелците към свободата много често им струва загуба на партньора. Това безпощадно желание за независимост оказва своето негативно въздействие и често именно родените под този знак са засегнати в най-голяма степен.

Лъв

Трудно е да бъдем във връзка, в която всеки ден трябва да се крием от светлините на прожекторите, за да може Лъвът да блести. 

Още за зодиите, които се плашат от интимност, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Че то най-стабилните и камчествени връзки са тези, при които хората са независими и не се нуждаят болезнено от човек, както се нуждаят от въздух и вода, за да съществуват.Само силният и независим човек създава човешка реална и добра връзка.Другото е симбиоза между мекотели.

4

Анонимен

преди 4 години

"зодии, които не ги бива особено във връзките"Пак глупости! *** то неумни хора какво да се очаква?!Как някакви "зодии" не ги било "бивало във връзките"? Всеки човек има просто различно отношение към връзките и връзките му носят неговия отпечатък.

3

Дрън, дрън

преди 4 години

Грубата грешка е че стереотипизирате, поставяте под общ знаменател ...

fallback