Снимка: iStock
Продукти:
 
20 броя обикновени бисквити
100 счукани ореха
няколко капки коняк, ром
200-250 г течен шоколад
250 г шоколад по ваш избор за декорация на бонбоните
 
Приготвяне:
 
Счукайте бисквитите или ги смелете в кухненски робот. Сложете ги в купа и прибавете към тях орехите и коняка. Разбъркайте добре и от получената смес се опитайте да оформите топчета. Сложете ги в подходяща чиния и в хладилника за около 1 час. След това разтопете шоколада на водна баня или в микровълновата фурна. С помощта на лъжица потопете всяко топче в шоколада и след като всички са готови, отново ги сложете да стегнат в хладилника.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase