Снимка: iStock

Продукти:

3 чаши паста, сварена и отцедена
1 голяма консерва риба тон, отцедена
250-300 мл готварска сметана
1 чаша гъбен бульон
1 чаша настърган кашкавал
1 и ½ глави лук, нарязани
 
Приготвяне:
 
Докато фурната се загрява на 180 градуса, сварете пастата в подсолена вода и отцедете след това. В йенска купа за печене с капак смесете пастата, рибата тон, бульона, сметаната и част от кашкавала. Разбъркайте. Печете за 25 минути, докато се запече. Добавете останалия кашкавал и печете още 5 минути до златиста коричка.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase