Продукти:
6 големи твърдо сварени яйца
150 г шунка
3 кисели краставички
няколко стръка пресен лук
1/2 чаша майонеза
1 ч.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
копър или магданоз за поръсване
Приготвяне:
Сварете и обелете яйцата. Нарежете ги на кубчета и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаните кисели краставички, шунка и лук, както и майонезата, горчицата, солта и черния пипер. Завършете салатата с копър или магданоз.
Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
6
Няма зимна,лятна !
преди 5 годиниЗимните и летните салати останаха в ония времена,на зареждането с чували с картофи,лук консервиране на всичко /фризери тогава в България нямаше/ В днешно време плодове и зеленчуци има целогодишно навсякъде ,а не само от време на време в няколкото ,,показни магазина".И тогава по това време домати и краставици бяха ВИНАГИ 3 лева и при 90- 100лева заплата .А майонеза не съществуваше в търговската мрежа,сами си я правехме/истинска-олио и яйца/
5
Анонимен
преди 5 годиниТова е зимна салата бре!
4
Анонимен
преди 5 годиниКисели краставички посред лято.Я стига.