Снимка: Istock
fallback

Продукти:

6 големи твърдо сварени яйца
150 г шунка
3 кисели краставички
няколко стръка пресен лук
1/2 чаша майонеза
1 ч.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
копър или магданоз за поръсване

Приготвяне:

Сварете и обелете яйцата. Нарежете ги на кубчета и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаните кисели краставички, шунка и лук, както и майонезата, горчицата, солта и черния пипер. Завършете салатата с копър или магданоз.

Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Няма зимна,лятна !

преди 5 години

Зимните и летните салати останаха в ония времена,на зареждането с чували с картофи,лук консервиране на всичко /фризери тогава в България нямаше/ В днешно време плодове и зеленчуци има целогодишно навсякъде ,а не само от време на време в няколкото ,,показни магазина".И тогава по това време домати и краставици бяха ВИНАГИ 3 лева и при 90- 100лева заплата .А майонеза не съществуваше в търговската мрежа,сами си я правехме/истинска-олио и яйца/

5

Анонимен

преди 5 години

Това е зимна салата бре!

4

Анонимен

преди 5 години

Кисели краставички посред лято.Я стига.

fallback