Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 пакет фетучини
1 супена лъжица зехтин
1 глава лук, нарязана
1 скилидка чесън, пресована
300 г пресни гъби
½ чаша готварска сметана
1 супена лъжица градински чай, ситно нарязан
сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Кипнете подсолена вода и сварете пастата. Отцедете. В тиган на средна температура загрейте мазнината. Запържете в нея лука и чесъна. Добавете гъбите и гответе, докато омекнат. Смесете сметаната с градинския чай. Добавете ги и гответе с постоянно разбъркване, докато се сгъсти. Сервирайте пастата с по един-два черпака от соса във всяка порция.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Кви фетучини бе? От нашата си кухня няма по добра....Вижте какво показват в чинията,се едно некой е повръщал там...

1

Анонимен

преди 4 години

Салвия се казва, Салвия

fallback