Продукти:
1 пакет фетучини
1 супена лъжица зехтин
1 глава лук, нарязана
1 скилидка чесън, пресована
300 г пресни гъби
½ чаша готварска сметана
1 супена лъжица градински чай, ситно нарязан
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Кипнете подсолена вода и сварете пастата. Отцедете. В тиган на средна температура загрейте мазнината. Запържете в нея лука и чесъна. Добавете гъбите и гответе, докато омекнат. Смесете сметаната с градинския чай. Добавете ги и гответе с постоянно разбъркване, докато се сгъсти. Сервирайте пастата с по един-два черпака от соса във всяка порция.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Данчо от Елин Пелин
преди 4 годиниКви фетучини бе? От нашата си кухня няма по добра....Вижте какво показват в чинията,се едно некой е повръщал там...
1
Анонимен
преди 4 годиниСалвия се казва, Салвия