Снимка: iStock
fallback

Продукти:

6 големи картофа
200 г настърган кашкавал, пармезан или друго любимо ваше сирене
10 парчета бекон нарязани на ситно
1 глава лук, ситно нарязана
4 скилидки стрит чесън
сол, черен пипер на вкус
зехтин или масло за сотиране
 
Приготвяне:
 
Обелете, нарежете картофите като за салата и ги сварете. В дълбок тиган загрейте малко мазнина и задушете чесъна и лука. Прибавете бекона и след като стане златист сложете и картофите. Бъркайте, докато покафенеят леко. Овкусете със сол, черен пипер и прибавете сиренето. След като се разтопи може да сервирате. Тази рецепта може да приготвите и във фурната, само че намазнете с масло добре тавичката.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Батман

преди 4 години

Е какво лошо казах че ми се махна коментара. То не е обида. Или тук се подбират само коментари само да се хвали някой?????

fallback