Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 супена лъжица олио
1 глава лук, нарязана
500 г спанак
5 яйца, разбити
3 чаши настърган кашкавал
¼ чаена лъжица сол
1/8 чаена лъжица черен пипер
 
Приготвяне:
 
Загрейте дълбок тиган на средна температура. Запържете лука за няколко минути. Добавете спанака да се задуши. Разбърквайте, докато започне да сляга. Отделно в купа разбийте яйцата, добавете към тях кашкавала, солта и пипера. Разбъркайте добре. Добавете сместа в тигана. Разбъркайте, за да се смесят съставките.
 
Прехвърлете всичко в тава за печене. Печете 30 минути в загрята на 180 градуса фурна.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези модерни и *** думи - киш. Това си е чисто и просто спанак с яйца.

3

Коко

преди 5 години

Ката не искаш олио сложи свинска ***. Какъв проблем само??!!!..

2

Гледна точка

преди 5 години

Отивам да набера спанак и за довечера е готово яденето!Много благодаря! Лесно и бързо!

fallback