Продукти:
1 супена лъжица олио
1 глава лук, нарязана
500 г спанак
5 яйца, разбити
3 чаши настърган кашкавал
¼ чаена лъжица сол
1/8 чаена лъжица черен пипер
Приготвяне:
Загрейте дълбок тиган на средна температура. Запържете лука за няколко минути. Добавете спанака да се задуши. Разбърквайте, докато започне да сляга. Отделно в купа разбийте яйцата, добавете към тях кашкавала, солта и пипера. Разбъркайте добре. Добавете сместа в тигана. Разбъркайте, за да се смесят съставките.
Прехвърлете всичко в тава за печене. Печете 30 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Анонимен
преди 5 годиниКакви са тези модерни и *** думи - киш. Това си е чисто и просто спанак с яйца.
3
Коко
преди 5 годиниКата не искаш олио сложи свинска ***. Какъв проблем само??!!!..
2
Гледна точка
преди 5 годиниОтивам да набера спанак и за довечера е готово яденето!Много благодаря! Лесно и бързо!