Pixabay

Това не е хороскоп за съвместимост, а съвети на астролозите как да сложите юздите на един мъж Телец. Вижте какви жени предпочита, какво очаква от връзката, как да привлече вниманието му. 

Защо се влюбваме в Телец?
 
Ако някой изглежда като красив принц от приказка - този принц е Телец. Той е доста консервативен, много практичен (знае как да печели и увеличава придобитото), има голямо сърце и романтична душа. Мъжът от тази зодия знае как да оценява красивото и е винаги готов за любовни приключения.
 
Телецът в любовта
 
Телецът ще накара своя партньор да разбере какво означава удоволствие, страст и романтика. Обича както да получава, така и да прави подаръци. По принцип, те ще бъдат достатъчно практични или пък ценни - той не толерира да се харчат пари за дрънкулки. Те често са привлечени от жени, които са по-мъдри или по-опитни от тях - психически, физически - няма значение. Те обичат да протягат ръка към половинката си и да й се възхищават. Въпреки всички прекрасни качества на любовник, едно нещо остава непроменено - Телецът знае точно какво иска от партньора си и от връзката. Той е доста упорит и стабилен в своите принципи. Затова не се заблуждавайте, че той ще се промени заради вас. Получавате точно това, което виждате. Трябва да сте мъдри и търпеливи, свързвайки живота си с представител на този знак.
 
Телецът е готов да инвестира в отношенията и вярва, че хората се развиват в двойка. Ако Телецът се влюби, е завинаги.
 
Неговата съвършена жена
 
1. Съчетава чувственост и практичност, което прави Телеца да полудява.
 
2. Умее да слуша.
 
3. Готова да го подкрепя във всякакви проекти и да вярва в него във всякакви ситуации.
 
4. Да умее да погали суетата му, да го похвали за неговите постижения и способности.
 
5. Да не се опитва да го променя.
 
6. Да споделя с него консервативните семейни традиции.
 
7. Да готви любимите му ястия и да споделя интересите му в музиката и филмите.

Още за мъжете Телци четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase