Снимка: Wellcometomykitchen
fallback

 Пролет е и на пазара се продават по-вкусни зеленолистни зеленчуци. Те са пълни с полезни вещества, които дават енергия. С тях могат да станат много вкусни гозби, подходящи за сезона. Ако искате да сготвите нещо подобно и витаминозно за вашето семейство, може да опитате днешната ни рецепта, предоставена от кулинарната блогърка Десислава Киликчийска.

За масленото тесто:

250 г. брашно;

125 г. студено масло;

1 голямо яйце;

1 к. л. сол;

1-2 с. л. студена вода (при нужда).

За плънката:

1 малка тиквичка;

2 стръка пресен лук;

2 стръка пресен чесън;

1 двойна шепа нарязан спанак;

20-30 листа леворда (див чесън);

250 г. крема сирене;

100 г. настъргано сирене (пармезан или грана падано), може и кашкавал;

щипка сол;

2 с. л. олио.

Начинът на приготвяне вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ерджан Роко

преди 5 години

Елате при Ерджан Роко правя банички като от едно времеМАЗНА ЛЕКО ЗАПЕЧЕНА КАТО СИ ОТХАПЕШ И ТЕ ВРЪЩА В МИНАЛОТО ЧАК СЪЛЗИ ТИ ИЗЛИЗАТ НА ОЧИТЕ то туй ся кой глупости

5

House M.D.

преди 5 години

Какво е тарта?

4

Mama

преди 5 години

То пък кой ли им ги яде тези степани теста, не е нужно да се слага тесто за да ядеш пресни зелении , но нали трябва да измислят рецепти и да си запълват новините.

fallback