Reuters

Виждаме ги всеки ден във всяка сфера. Те са известни, те са красиви, те показват, че половинката на всеки човек съществува.

Те ни мотивират за това, че перфектната двойка, симбиозата и силата могат да съществуват под един покрив и са олицетворението на образа, в който двама души са не просто заедно, а са един отбор, постигащ всяка своя цел.

Както се казва, двойките, за които небето е единствената граница.

Милиони сърца и надежди се разбиха на 19 май 2018 година, когато принц Хари, по-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз, се ожени за американската красавица Меган Маркъл.
 
Още откакто са се родили, Хари и брат му Уилям са обявени за най-желаните ергени в Европа, да не кажем и в целия свят.
 
Затова на всички им беше много интересно кои точно ще са двете късметлийки, които ще превземат сърцата им. И докато избраничката на Уилям, Кейт Мидълтън, е перфектният избор за принцеса според стандартите на Короната, Меган е точно обратното.
 
Когато Хари обяви годежа си, много хора бяха учудени от избора му и дори го нарекоха революционен. Причините за това са три – Меган е чужденка, чернокожа и разведена.
 
И докато тези три фактора са наистина значителни, не бихме ги нарекли революционни. Да, Меган е американка, но при сключването на брака си с Хари тя става британски поданик. Засега не е ясно дали новата херцогиня е избрала да запази американското си гражданство. Не само това, ами за да може да се омъжи за Хари, тя променя и религията си и вече е член на Англиканската църква.
 
Още за промяната, която направи Меган в кралското семейство, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase