Снимка: istock
fallback

В нея няма картофи и фиде, но включва два много важни компонента за изгаряне на излишните мазнини – джинджифил и корен от целина.

 
Ето и необходимите съставки за нейното приготвяне:
  • 1,5-2 л вода
  • 300 г пилешко/пуешко филе или телешко месо
  • 300 г броколи
  • 1 корен от целина
  • 1-2 моркова
  • 1 глава лук
  • 1 супена лъжица настърган корен от джинджифил
  • 1 супена лъжица зехтин (по желание)
  • пресни билки
Нарежете месото като за супа и го сложете да се вари. Целината се нарязва на кубчета, лукът на тънки колелца, морковите се настъргват на едро ренде, а броколите също се нарязват на по-малки розички. Когато месото е почти готово може да прибавите и зеленчуците заедно с билките, зехтина и да варите докато омекнат.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До ???

преди 5 години

Рака...Инфаркта...Инсулта...Простатита и т.н.т.н.т.н. е отмъщението на Природата за милиардите избити невинни животни ... И не ми бери грижа ... 100 пъти по-здрав съм от такива като теб

4

???

преди 5 години

До АлександърРадвай се, щом не е твоята изнурена от салати плът...засега

3

Александър

преди 5 години

Най-важната съставка навсякъде е плътта на нечие убито животно ... в закуската, в супата, в салатата, в манджата ... болни мозъци

fallback