В нея няма картофи и фиде, но включва два много важни компонента за изгаряне на излишните мазнини – джинджифил и корен от целина.
Ето и необходимите съставки за нейното приготвяне:
- 1,5-2 л вода
- 300 г пилешко/пуешко филе или телешко месо
- 300 г броколи
- 1 корен от целина
- 1-2 моркова
- 1 глава лук
- 1 супена лъжица настърган корен от джинджифил
- 1 супена лъжица зехтин (по желание)
- пресни билки
Нарежете месото като за супа и го сложете да се вари. Целината се нарязва на кубчета, лукът на тънки колелца, морковите се настъргват на едро ренде, а броколите също се нарязват на по-малки розички. Когато месото е почти готово може да прибавите и зеленчуците заедно с билките, зехтина и да варите докато омекнат.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
До ???
преди 5 годиниРака...Инфаркта...Инсулта...Простатита и т.н.т.н.т.н. е отмъщението на Природата за милиардите избити невинни животни ... И не ми бери грижа ... 100 пъти по-здрав съм от такива като теб
4
???
преди 5 годиниДо АлександърРадвай се, щом не е твоята изнурена от салати плът...засега
3
Александър
преди 5 годиниНай-важната съставка навсякъде е плътта на нечие убито животно ... в закуската, в супата, в салатата, в манджата ... болни мозъци