Снимка: iStock
fallback
Продукти:
 
  • 8 домата сорт Рома, нарязани
  • 1/3 чаша нарязан босилек
  • ¼ чаша настърган пармезан
  • 2 скилидки чесън, пресовани
  • 1 супена лъжица балсамико
  • 1 чаена лъжица зехтин
  • ¼ чаена лъжица сол
  • ¼ чаена лъжица черен пипер
  • 1 франзела, нарязана на филийки и препечена
 
Приготвяне:
 
В купа смесете нарязаните домати, босилека, пармезана, чесъна. Разбъркайте. Добавете подправките и отново разбъркайте. Сервирайте плънката върху препечените и намазани със зехтин филийки франзела.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback