Снимка: iStock
fallback

Продукти:

1 белтък
1 чаена лъжица студена вода
4 чаши бадеми
½ чаша захар
¼ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица канела
 
Приготвяне:
 
Разбийте белтъка. Добавете водата. Разбийте отново, докато стане пухкава смес. В нея поставете бадемите. Разбъркайте, докато се покрият добре със сместа. Отделно смесете захарта, солта и канелата. Оваляйте бадемите в тях, за да полепне. Разпръснете ги върху хартия в тава за печене. Печете за около час до златисто на ниска температура около 120-150 градуса.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback