Снимка: iStock
fallback

Продукти:

  • 1 пакет макарони по избор
  • 1 яйце
  • 2 чаши прясно мляко
  • 2 супени лъжици разтопено масло
  • 2 и ½ чаши настърган кашкавал
  • сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
 
Подгответе тава за печене като я намазните леко с мазнина. В голяма тенджера сложете подсолена вода и сварете макароните, така че да останат леко сурови или ал денте.
 
Разбийте яйцето заедно с млякото. Добавете към тях разтопеното масло и настъргания кашкавал.
 
Смесете всичко в тавата за печене. Овкусете със сол и пипер. Печете в загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути. По желание добавете още кашкавал, за да хване златиста коричка.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

krasito

преди 5 години

Малко сухички ще станат.

fallback