Reuters
fallback

Прието е мъжът да предложи брак на своята избраница, но животът често доказва, че си има свои правила, а именно да изненадва. Ето няколко жени, които се оказаха достатъчно смели, за да предложат сами на своята половинка без да се страхуват, че предложението им ще бъде отхвърлено. 

Гуен Стефани и Блейк Шелтън
 
Гуен Стефани болезнено преживя раздялата си с Гавин Росдел, от когото има три момчета – Кингстън, Зума и Аполо. Все пак тя реши да вземе ситуацията около романтичната част от живота си в свои ръце и стана лидер във връзката си с Блейк Шелтън. И докато феновете ѝ се чудиха кога Блейк ще ѝ направи предложение, стана така, че тя именно е тази, която прави първата крачка. Певицата и дизайнер явно не е сбъркала в намерението си, тъй като двамата вече съобщиха, че ще стават и родители. Гуен се е подложила на инвитро процедура и чакат тази година да увеличат семейството си.
 
Марая Кери и Брайън Танака
 
Марая Кери има навик да постига всичко, което иска. Това нейно качество ѝ помага и в отношенията ѝ със силния пол. Звездата се раздели вече с младото си гадже Брайън Танака, но все пак стана ясно, че по време на тяхната 5-месечна връзка тя е била тази, която му е предложила брак без да се притеснява от неговото решение. Певицата не е искала да чака, докато младият човек узрее за подобна идея и действала. За желанието си да се омъжи певицата съобщила, докато изпълнява лирична песен, посветена на нейния любим. Все пак връзката им така не продължи дълго, но причината за това не е предложението на Кери, а фактът, че звездата не спира да се чува с бившия си съпруг Ник Кенън и децата им. Брайън не издържал и ето, че двамата вече не са двойка.
 
Пинк и Кари Харт
 
Пинк неведнъж е разказвала за своята бурна младост. Никога не ѝ е липсвала смелост и след като през 2001 г. се запознава с професионалния мотоциклетист Кари Харт, двамата сключват брак на 7 януари 2006 г. 
 
Останалите двойки ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Дано и е на късмет на Гуен и тоя да не задиря бавачките поне.

5

Панама пейпърс

преди 5 години

Така наречените медии им качихте празните глави във облаците и съответно вие ще им ги сваляте,със разните му псевдо статии.Като гледам как всяка телевизия показва само и единствено ГОЛО ЖЕНСКО ТЯЛО ,и разни колежки 10 години по-млади, ми разправят как харесвали футбол,шкембе с много чесън и бира ,мога да заявя,че КРАХЪТ Е ТОТАЛЕН.ДОБРЕ ДОШЛИ НА ЗЕМЯТА МИЛИ ДАМИ.

4

Хахахахахаха

преди 5 години

Пропуснахте Нети, която предложи брак на Дони от сцената на един театър в София.

fallback