fallback

Общ преглед

В "Без будилник" днес ви отправяме предложението да започнете с ранното планиране на почивката. Защото няма неподходящо време да планираме лятната отпуска! Затова изберете своята посока с Posoka.com.

Първото ни предложение е да се отправите към Италия. Може би свързвате страната с хубавата храна и вино и богатата история, но Италия може да предложи и превъзходни курорти.

Резервирайте почивка в Пулия, където може да комбинирате най-доброто от два свята - и почивката, и туристическите забележителности.

Хотелът е близо до историческия град Таранто, а за любителите на виното тук се прави и превъзходното "Примитиво ди Мандурия".

Синьо море, палми и фин бял пясък? Всичко това може да намерите и в Коста дел Сол, Испания.

Под парещото испанско слънце може да се насладите на средиземноморската кухня и испанските ритми.

Отправяме поглед на запад и Португалия. Следващото предложение е да се отдадете на почивка на Атлантика във Фигейра да Фош.

Градът е очарователна смесица между рибарско пристанище и привлекателен курорт.

Съвсем наблизо е и Коимбра, административната столица на района, чиято богата история, която датира още от преди Римско време, може да задоволи и най-капризните туристи.

Финалната ни оферта е за нещо малко по-близо, а именно разкошния турски курорт Алания.

Гостоприемство, вкусна храна, достъп до плаж и басейн обещават наистина добра почивка.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

e4o

преди 5 години

Разбира се, че в Гърция!

13

някой

преди 5 години

Лятото е далече !Утре летя за Тайланд !Ще му мисля лятото за почивка .

12

Реалофил

преди 5 години

Семейството на колежката от 10 години все на едно и също място ходят в Турция.Накрая и аз отидох.Е те това е почивка : с полет от варна за час и нещо в Анталия там те посрещат качват ти багажа в автобуса и после в хотела Амара Долче Вита.само видовете десерти бяха 100 морето кристално и топло матрака великолепен .Всяка вечер шоу програма с група от Бразилия няква много добра като от карнавала в Рио....А рускините приспиваха рано мъжете си ;)

fallback