Снимка: iStock
fallback

Продукти:

4 големи домата
4 яйца
150 г салам по ваш избор
няколко стръка зелен лук
сол, черен пипер на вкус
зехтин
 
Приготвяне:
 
Отрежете капачета на всеки домат и издълбайте семките и месестата част. Във всеки домат капнете няколко капки зехтин, сложете и по няколко тънки резенчета салам и ситно нарязан лук. Чукнете по 1 яйце, посолете и овкусете с черен пипер. Подредете доматите в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20-30 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Сега домати от градините няма, а другите са пластмаса, пълен ***, така че скрийте си рецептата някъде и я публикувайте през лятото.

fallback