Instagram
fallback

И в Индия слушат Бионсе. Това стана ясно след като певицата пя на предсватбено тържество по покана на най-богатия индиец – Мукеш Амбани. Седмица след като зарадва младоженците Иша Амбани и Ананд Пирамал със своите изпълнения, тя сподели в Instagram повече снимки от въпросното участие, съобщава Tialoto.bg.

По всичко личи, че Бионсе е очарована от гостоприемството и традициите на индийците. На някои от кадрите тя показва сградите и улиците на старинния град Удайпур, но онова, което привлече вниманието на феновете ѝ, са фотосите с индийски одежди.
 
Специално за младоженците, певицата е изпяла хитовете "Crazy in Love", "Perfect", както и много други свои парчета. Според информация на световните медии, тя е получила крупна сума за участието си, което не е било кратко.
 
В своя профил в социалната мрежа Бионсе показва колко тоалета е сменила на сцената, част от които са дело на дизайнера Абу Джани Сандип Хошла. С една от роклите, с която се прояви на приема, звездата носи уникални диамантени обеци в съчетание с бляскава огърлица. Освен това тя изглежда невероятно в пъстро индийско сари, с което се опитва да танцува като истинска индийка.
 
Роклите, обувките, както и аксесоарите, които е носила певицата, са закупени от богатия индиец, чиято дъщеря е младоженката. Освен това той не пожалил средства, за да направи всичко възможно Бионсе да запомни престоя си в Индия.
 
Още снимки от участието на изпълнителката може да видите в галерията на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До Бахго у шведа!

преди 5 години

Ами не ги разнасяйте, бе хора! От вас милионерки станаха, пеейки простащините си. Ако вие ги отрежете, няма да ги има и тях. Крайно време е да се даде път на стойностното, непреходното...

7

Меломан

преди 5 години

А Гери Никол кога?

6

фен

преди 5 години

В наше време ако нямаш цифри не живееш. Преди време не беше така ,тежко им на младите!

fallback