Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 500 г свинско филе от бут
  • 1 кубче гъбен бульон
  • 1 чаша вода
  • ¾ чаша червено вино
  • 3 супени лъжици пресен чесън, намачкан
  • 3 супени лъжици соев сос
  • черен пипер и сол на вкус

Приготвяне:

Поставете месото в купата на мултикукъра. Залейте с водата, виното и соевия сос. Внимателно разпределете пресования чесън върху свинското. Поръсете с подправките. Печете приблизително за 4 часа на програмата за месо според указанията на модела на вашия уред. 

Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Готвача

преди 5 години

Михаелче, явно готварството не ти е силната страна в "журналистиката"! Другият път опитай с друга тема...

5

Анонимен

преди 5 години

Не съм специалист, но на свинско не отива ли лук, а не чесън?

4

hmn

преди 5 години

авторката на тоя бездарен опит за реклама да ми седне на мултикукъра.

fallback