Снимка: Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

за тестото:

400 мл айрян (1:1 кисело мляко и вода)

1 яйце

3 с. л. олио

1 ч. л. захар

1 ч. л. сол

1/2 кубче мая

750 г брашно

за плънката:

600 г свинско месо (може и кайма, но с месо е по-вкусно)

лук (2-3 глави кромид, 2 стръка праз или връзка пресен)

1 к. л. червен пипер

чубрица, сол

олио

Приготвяне:

От продуктите за тестото замесваме меко тесто и го оставяме на топло да удвои обема си.

През това време приготвяме плънката, защото трябва да е добре изстинала.

Вижте още как да приготвим лучник в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase