Снимка: Reuters
fallback

Най-известната актриса от сериала "Спасители на плажа" Памела Андерсън обяви, че движението #MeToo й идвало малко в повече, защото жените сами трябва да знаят как да се пазят и да не попадат в конфузни ситуации, съобщава Контакмюзик, цитиран от БТА.

Oще по темата

Порталът цитира интервю на звездата в австралийското телевизионно предаване "Шейсет минути".

"Навярно ще поискат да ме убият за тези мои думи, но тук ще цитирам заръките на майка ми: "Никога не отивай в хотел при непознат!"

51-годишната Памела счита движението за "третата вълна на феминизма" за глуповато и изрази критичното си отношение към него заради вредите, които може да нанесе на силния пол.

"Аз също по същество съм феминистка, но не отивам до крайност, както последователките на #MeToo. Тяхното е третата вълна на феминизма, което става досадно и парализира мъжете", заключи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 14

преди 5 години

Феминизма е най-деградивната секта възниквала някога, това е един шизофреночно-комплексарски изблик на психично болни кресливи вечно недоволни женички. Благодарение на въпросата секта Европа е изпадна в тежка демографска криза, която заплашва съществуването на хилядолетната европейска цивилизация. Тези болни женички, хем повтарят как жените били подтискани, хем нахлузват пантолите в опит да се превърнат в мъже!? Жената е майка, това е нейната мисия, тя не е кариерист, лидер, войник и т.н.

13

Анонимен

преди 5 години

Аз ви казах - феминистките трябва да са по затворите. Това е единственото решение. Трябват ни закони за защита от феминизма.

12

д-р Исня

преди 5 години

За ко *** реч? Нищо не разбрах. Кой я е онодил у хотело? Събирам за билет да я вода на хотел. Щом е толко лесна, ще дойде да й нареша къдравата сю

fallback