Снимка: архив, Булфото
fallback

Родоначалникът на съвременната театрална школа в България Николай Масалитинов казва за Георги Калоянчев: "Той може да изиграе и мъже, и жени, и бабички, той всичко може!"

Независимо, че в последните си дни Калата, както го наричаха всички, се чувстваше позабравен, като повечето ни големи актьори, ние помним този невероятен исполин на българския театър и кино, този Големанов, този Ганьо Балкански, този Остап Бендер, този Швейк, който изпълваше сцената с присъствието си.

Тази неделя в семейното предаване на телевизия Bulgaria ON AIR "Фамилно" гостува Ивайло Калоянчев, с него ще си говорим за легендарния му баща, за тежестта и честта да носиш фамилията Калоянчев.

Предаването започва в 10&30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

велик е

преди 5 години

А дали близките на убитата от него жена мислят така? Поставете се на тяхно място и тогава го прехвалвайте! А може би сте като него?

12

Арети

преди 5 години

Един от най-големите ни артисти и талантливи българи!!! Ярката комедийност и остра сатира формираха необикновения талант на Георги Калоянчев!!! Еднакво се справяше, с хумора, иронията, шегата и абсурда!!! Велик артист!!!

11

мдаа

преди 5 години

Липсваше му тънката интелигентност и самоирония на Тодор Колев и блестящата му музикалност .Но за простовати герои ставаше супер! Пък и беше от Партията .

fallback