Splash News
fallback

Британската футболна икона Дейвид Бекъм изглежда се е подложил на операция за трансплантация на коса, убедени са медиите на Острова.

 
В последно време косата на Бекъм беше видимо оредяла и най-вероятно той е станал поредният известен мъж на средна възраст, който е решил да вземе мерки в тази насока.
 
В момента звездата празнува стартирането на своя футболен клуб в Маями, Флорида.
 
Дейвид може да бъде видян как държи копие на първа страница на „Маями Хералд“, в което е отпечатано новото лого на собствения му отбор.
 
Английската легенда е в момента в САЩ без семейството си. Това се случва на фона на упоритите слухове, че бракът му с Виктория е в сериозна криза.
 
В Обединеното кралство се говори, че неслучайно той е отказал да се появи с жена си и децата си на последната корица на британския Vogue.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 5 години

Без жена защото е с Том Круз от години...

24

Анонимен

преди 5 години

do 23 Че папагалин- Бекъм нямаше ли кариера в Манчестър?Той беше емблемата на този клуб не като манекен, а като най-добрият десен полузащитник в историята на клуба.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен19 Не става дума за пари,а за кариера.Не знаех,че футболистите ги оценяват,по това,колко пари имат на сметка.За мен,ти си този с левчетата в джоба,май.

fallback