Снимка и идея: Facebook Delish
fallback

Продукти:

4 свински или говежди стека
2 топки моцарела
2 узрели домата
За марината:
250 мл оцет балсамико
6-7 скилидки стрит чесън
1 ч.л. сушен риган
1 с.л. мед
2 с.л. зехтин
1 ч.л. сушена мащерка
 
Приготвяне:
 
Пригответе маринатата, като комбинирате всички съставки в дълбока купа и разбъркате добре. В тавичка сложете стековете и ги залейте с маринатата. Оставете ги да се мариноват за 20 минути. След това ги изпечете на добре загрят грил тиган или скара. Около 5-7 минути за страна.
 
Когато са готови, не ги махайте от тигана, а сложете върху всеки стек по 2-3 колелца моцарела, а върху нея резени домати. Когато моцарелата леко се разтопи, може да сервирате.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Месо и сирене!? Не, мерси! Предпочитам сиренето с пушена и маринована риба с аператив прясно мляко

fallback