Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Лято е, най-подходящото време за сладолед и то не какъв да е, а веган. Асен Манасиев приготвя такъв заедно с Евгения Петкова.

Както винаги те ни показват най-свежите рецепти, какъвто и сезон да е навън. А дори и да е зима, нужда от сладолед винаги ще има!

Във "Фамилно" по Bulgaria ON AIR следва Аспарух Йорданов с поредна доза забавни клипове, а след това ви срещаме с един млад  фотограф от Плевен - Евгени Гочев. Пред обектива му позира красивата репортерка на Фамилно Димана Мирчева.

Вижте как да си направите сладолед във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

Аз също ползвам веган сладолед - замразена вода. Слагам го в уискито. Наздраве!

15

Анонимен

преди 5 години

Навремето хората си слагаха кисело мляко с плодове и малко захар в хладилника и ставаше по-вкусно от сегашните сладоледи и плодови млека. Трябва да е голяма философия да си изцедиш плодове и самостоятелно или с мако прясно мляко да ги замразиш. Е това да замразиш обезмазнено мляко с няколко ванилии, захар и шоколад отгоре вече звучи турбо-купешки.

14

Анонимен

преди 5 години

Сега чакам да ми кажат рецептата и за *** сладолед.

fallback