Лято е, най-подходящото време за сладолед и то не какъв да е, а веган. Асен Манасиев приготвя такъв заедно с Евгения Петкова.
Както винаги те ни показват най-свежите рецепти, какъвто и сезон да е навън. А дори и да е зима, нужда от сладолед винаги ще има!
Във "Фамилно" по Bulgaria ON AIR следва Аспарух Йорданов с поредна доза забавни клипове, а след това ви срещаме с един млад фотограф от Плевен - Евгени Гочев. Пред обектива му позира красивата репортерка на Фамилно Димана Мирчева.
Вижте как да си направите сладолед във видеото!
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
16
Анонимен
преди 5 годиниАз също ползвам веган сладолед - замразена вода. Слагам го в уискито. Наздраве!
15
Анонимен
преди 5 годиниНавремето хората си слагаха кисело мляко с плодове и малко захар в хладилника и ставаше по-вкусно от сегашните сладоледи и плодови млека. Трябва да е голяма философия да си изцедиш плодове и самостоятелно или с мако прясно мляко да ги замразиш. Е това да замразиш обезмазнено мляко с няколко ванилии, захар и шоколад отгоре вече звучи турбо-купешки.
14
Анонимен
преди 5 годиниСега чакам да ми кажат рецептата и за *** сладолед.