Снимка: pixabay

Продукти:

400 г къса паста
1 голяма краставица
10-15 чери доматки
10-15 масли без костилки
1 малка глава червен лук
1-2 червени или жълти чушки
1 люта чушка по желание
200 г фета сирене
сол, черен пипер
зехтин, оцет балсамико
зелени подправки по ваш избор
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. След като е готова може да я прецедите и сложите в подходяща купа. Прибавете към нея нарязаните на по-малки парчета зеленчуци и натрошеното сирене. Овкусете със сол, черен пипер, зехтин и оцет балсамико или с дресинг по ваш избор.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase