Reuters
fallback

Откакто се сгоди за принц Хари миналия ноември, Меган Маркъл рязко покачи нивото и класата на облеклата си. Според модни експерти нейният гардероб в момента съдържа дрехи за над 1 млн. долара, пише Entertainment Tonight. 

Само сватбената рокля на Givenchy, направена специално за нея, бе на стойност 440 000 долара, а дизайнерската визия на Стела МакКарти, с която също блесна на церемонията – на 157 000 долара.
 
За първата си солова изява с кралицата майка, Маркъл блесна в кремава рокля на Givenchy с цена 18 000 долара.
 
Розовият топ и пола на Каролина Херера, които избра за появата си на Trooping the Colour ceremony, струват 4000 долара, докато роклята на принт, дело на Оскар де ла Рента, която сложи за сватбата на братовчеда на Принц Хари, е извадила още 6000 долара от портфейла на кралската особа.
 
Още новини за звезди ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

11111

преди 5 години

Преди време рулетка да стане член на кралското семейство беше немислимо. Кралицата се е съгласила на този брак ,защото няма как децата им да я наследят. Не съм расист но си представете тъмнокожо внуче на кралицата..Моето мнение, което не натрапвам на никой е, че този брак не трябваше въобще да се случва. А Маркъл никога не може да е херцогиня..никога. Третокласна актриса и златотърсачка. Дано принца да не се разочарова.

26

Анонимен

преди 5 години

браво на мулатката,дръпна рязко напред,е още е млада и хубава и има кой да и угажда,сега трябва да ражда принцове и принцеси и както се казва в приказките-живели щастливо до края на дните си

25

Иван

преди 5 години

Тази девойка е леко екзотична. Такива *** при нас имаме много - да им ги пратим всичките за принцеси, за кралския им двор.

fallback