Снимка: pixabay

Продукти:

6 бр пилешки гърди
¼ чаша ябълков оцет
3 супени лъжици горчица
сокът от 1 лайм
сокът от ½ лимон
½ чаша кафява захар
1 и ½ лъжички черен пипер
6 супени лъжици зехтин
 
Приготвяне:
 
В голяма стъклена купа смесете оцета, горчицата, чесъна, лимоновия сок, кафявата захар, солта и черния пипер. Смесете всичко заедно със зехтина. Разбъркайте добре. Поставете месото в маринатата. Покрийте и сложете в хладилник за през нощта.
 
Загрейте грила на висока температура. Намазнете го и сложете месото върху подготвената скара. Печете средно по 8 минути от всяка страна или докато хване апетитен кафяв загар.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase