Снимка: Pixabay
fallback

Продукти:

¼ чаша кленов сироп
500 г филе от сьомга
2 супени лъжици соев сос
1 скилидка чесън
¼ супена лъжица чеснов прах или гранули
1/8 супена лъжица черен пипер
½ щипка сол
 
Приготвяне:
 
В купа смесете кленовия сироп, соевия сос, пресования чесън, солта, чесновия прах (гранули) и пипера. Разбъркайте. Натопете сьомгата в маринатата и я оставете да престои в хладилник за 30 минути. След това обърнете филетата, за да се напоят добре и от другата страна за още 30 минути.
 
Печете рибата в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 20-30 минути или до готовност.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

За съжаление

преди 5 години

Сьомгата от рибарниците се оказа жестоко напомпана и вредна.А дива сьомга у нас няма и ако има ще е адски скъпа.Проверете и вижте.

fallback