Продукти:
1 кг кромид лук
50-60 г масло
150 мл пилешки бульон
200 мл бяло вино
3-4 супени лъжици течна сметана за готвене
2-3 стръка пресен магданоз (може и сушен)
Сол на вкус
Приготвяне:
Обелете и нарежете лука на полумесеци. Разтопете маслото на средна температура и запържете лука в него.
Добавете бульона и виното. Похлупете с капак и задушете лука за около 15 минути.
Подправете със солта и сметаната. Накрая поръсете с магданоз и сервирайте като гарнитура.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 3 годиниНе те ли срам да пишеш такива неща!? Зор да ни кажеш кво правиш в тоалетната , да не си яла там? Аман от психопати !
1
Тея
преди 5 годиниПрочетох рецептата и брутално изпръсках белия трон! Нямахте право да напишете такова нещо рано сутринта. Мъжът ми е съсипан, защото влезе в тоалетната след мен :(